TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna.

Wenko 50303100 ajtótámasz páramentesítő jelzővel 1000g

Wenko 50303100 ajtótámasz páramentesítő jelzővel 1000g
Wenko 50303100 ajtótámasz páramentesítő jelzővel 1000g
Wenko univerzális páramentesítő: Az ajtóleállító páramentesítő hatékonyan működik a nedvesség, penész, penészfoltok és dohos szagok ellen a nappaliban, a hálószobában, a konyhában, a szekrényben és a pincében. Ugyanakkor a páramentesítő kényelmes ajtódugóként működik. Fogantyúval tetszés szerint rugalmasan elhelyezhető.
A látható hatás gyakorlati indikátorával: ha a páramentesítő kék mezője rózsaszínűvé válik, vízzel telítődik, szárítás után a mező ismét kéknek tűnik. A páramentesítő helyiség páramentesítőként véd a páralecsapódás és így a párásodott ablakok, valamint a dohos szagok és a penész ellen.
Hogyan működik: az ajtó dugózsákjában lévő anyag felszívja a nedvességet a levegőből, és csöpögés nélkül megköti a belsejében, a saját tömegének legfeljebb 25% -a képes mindegyik párátlanítóra.
Környezetbarát és újrafelhasználható: egyszerűen helyezze a páramentesítő párnát a mikrohullámú sütőbe vagy a fűtőelemre. Miután az elnyelt nedvesség elpárolog, a jelzőfény ismét kékre vált, és a Wenko autó páramentesítő ismét használatra kész.
Doboz tartalma: 1 x Wenko univerzális páramentesítő, párna 1000 g-os párátlanító szemcsékkel (aktív ásványi anyag), méretei (Sz x Ma x Mé): 12 x 13 x 10 cm, fekete könnycsepp motívummal világoskék
Raktáron :  1 db
2 090 Ft
Adatok
Cikkszám
50303100
Hasonló termékek