TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna.

Wenko 50295800 Páramentesítő

Wenko 50295800 Páramentesítő
Wenko 50295800 Páramentesítő
A páramentesítő véget vet a nedves, dohos helyiségeknek, és a páratartalom csökkentésével biztosítja az egészséges beltéri klímát. 1 kg hatóanyag granulátum blokk szerepel a szállítási terjedelemben.
A granulátum eltávolítja a helyiség levegőjének felesleges nedvességét, és folyadékká alakul, amely az alsó tartályban gyűlik össze. Az alagsorokat, garázsokat, mosókonyhákat és tárolóhelyiségeket szárazon tartja. Sokoldalú, pl. a lakóautóban.
A tartályt rendszeresen ki kell üríteni, és amint a granulátumtömb feloldódott, új blokkra cserélhető. Az összetevők hasonlóan viselkednek, mint a természetes szárítószerek, például a tengeri só. Laboratóriumi teszt.
Az 1 kg-os párátlanító 80 m³-es helyiségekig alkalmas, és a levegő nedvességtartalmától függően akár 3 hónapig is páramentesíti őket. A csepptálca körülbelül 3 liter folyadék befogadására alkalmas.
Azonnal meginduló párátlanítási eljárással megvédi a falakat, bútorokat, textíliákat vagy az autót a nedvességtől, a penésztől és a kellemetlen szagoktól. Teljesen áram nélkül működik, újratölthető és ezért újrafelhasználható.
Raktáron :  1 db
2 990 Ft
Adatok
Cikkszám
50295800
Hasonló termékek