TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna.

Wenko 24729100 Bambusz fürdőszoba szék

Wenko 24729100 Bambusz fürdőszoba szék
Wenko 24729100 Bambusz fürdőszoba szék
Fenntartható fürdőszobai bútorok: Bambusz pontszámok magas hozammal és alacsony környezeti hatással. A fából készült megjelenésű fürdőszobai kiegészítők sok munkát végeznek, és valódi alternatívát jelentenek a műanyag, a fa és hasonlók számára.
Természetes tehetség: Az ülések dekoratívnak tűnnek, és kellemes ülésre invitálják Önt. A mindennapi segítő is ideális, mint egy vágólap törölközők és ruhák a fürdőszobában vagy a vendég WC-vel. A WENKO bambusz széklete növényi székletként vagy rúgásként is használható, nappaliban és hálószobában is.
Kombinációs lehetőségek: A WENKO bambusz fürdő sorozatának minden eleme tökéletesen kombinálható egymással. A Bambusa témavilág kapcsolódó bútorai és fürdőszobai kiegészítői ezért elengedhetetlenek a fenntartható fürdőszobatervezéshez!
Gyönyörűen megtervezett: A fürdőszobai szék négyszögletes üléssel rendelkezik, amelybe több horony alakú mélyedést helyeznek be, hogy lazítsák a megjelenést. A szerelt lábak téglalap alakúak és nyitottak, így kiegészítik a harmonikus kialakítást.
Szállítási határidő: Fürdőszobai szék Bambusz WENKO-val, kiváló minőségű bambuszból, (Sz x Ma x Ma): 40 x 30 x 46 cm, természetes
Raktáron :  2 db
10 590 Ft
Adatok
Cikkszám
24729100
Hasonló termékek