TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna.

Wenko 20899100 Vacuum-Loc öntapadós WC-papír tartó, max. 33 kg

Wenko 20899100 Vacuum-Loc öntapadós WC-papír tartó, max. 33 kg
Wenko 20899100 Vacuum-Loc öntapadós WC-papír tartó, max. 33 kg
Ne rontsa el fúrással a berendezett fürdőszobai csempéit: a szabadalmaztatott Vacuum-Loc rögzítési technológia rendkívül erőssé teszi a WC-papír tartóját, így felakaszthatja a WC-papírt, mivel gyors, egyszerű és megbízható rögzítést tesz lehetővé egyenletes és kissé egyenetlen felületeken. A nyitott kar kialakítás lehetővé teszi, hogy lecsúsztassa a használt tekercset, és kicserélje egy újra, legfeljebb 1000 lapos illesztéssel.
Könnyen felszerelhető rendszer fúrók, csavarok, szegek vagy ragasztó nélkül: Mielőtt elkezdené, győződjön meg róla, hogy a ragasztófelület tiszta, helyezze a selyempapír-tartót az előnyös felületre, szívja ki a levegőt a mellékelt szivattyúval, hogy vákuumot hozzon létre, és azonnal töltse fel a WC-papír tartó!
Helyezze vissza a WC-papíradagolót annyiszor, ahányszor csak akarja: ha rosszul helyezte el azt a helyzetet, ahová tette, vagy a fürdőszoba felújításának közepén van, akkor csak könnyedén vegye le és helyezze át simán a WC-papírtartót, maradékot nem hagyva maga után!
Nagy teherbírású WC-tekercs tartó, amely soha nem téved meg: a selyempapír-adagoló egyszerű megoldás a lyukak és ragasztók elkerülésére a falakon, hosszú távú biztonságos tartást biztosít, és eleganciát és egyszerűséget konjugál, ezáltal minden fürdőszobához elengedhetetlen!
Raktáron :  5 db
3 490 Ft
Adatok
Cikkszám
20899100
Hasonló termékek