TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna.

WENKO Black Design zuhanyfej, fekete

WENKO Black Design zuhanyfej, fekete
WENKO Black Design zuhanyfej, fekete
WENKO Black Design zuhanyfej, fekete
WENKO Black Design zuhanyfej, fekete
WENKO Black Design zuhanyfej, fekete
A Wenko innovatív zuhanyfej-választéka lenyűgöző funkcionalitásával, dizájnjával és minőségével. A fürdőszobáját pillanatok alatt spa oázissá alakíthatja - függetlenül attól, hogy milyen Wenko zuhanyfejet választ.

Az univerzális kialakítású zuhanyfejjel mindent kézben tarthat a személyes wellness programja érdekében. Mivel az esősugár funkció mellett, amely ellazít, mint egy lágy és kellemes trópusi eső, két másik típusú vízsugár közül választhat: élvezze az erős intenzív funkciót vagy a pezsgő spray-t, a vízsugár teljesítményétől függően.

Különösen okos: a praktikus integrált nyomógomb a funkciók egyszerű beállításához. Elég egy egyszerű kattintás a kényelem gombra, hogy könnyedén megváltoztathassa a kívánt sugár típusát.

A robusztus ABS-ből készült dizájnos zuhanyfej stílusos és elegáns fekete színű. Ez elegáns és időtlen dizájnt ad a fürdőszobának, mivel ez a szoba ízléses belső teret is megérdemel.

A zuhanyfej praktikus anyákkal van felszerelve, amelyek biztosítják a vízkő egyszerű tisztítását, a zuhanyfej hosszú élettartamot kínál. A fúvókákon lévő vízkőlerakódások könnyen eltávolíthatók az ujjaival.

A praktikus zuhanyfej univerzális ½ hüvelykes csatlakozással rendelkezik, és azonnali vízmelegítőkhöz is alkalmas.

A Design termékcsalád minden zuhanyfejének külön belső vízköre van, és természetesen a KTW és a W270 irányelvek szerint készülnek. A Wenko termékcsalád kínálja a hozzá illő zuhanytömlőt is, amely több modellben kapható. Teljesítse megrendelését, lehetőleg most, kedvencével!

Ez a termék a vásárlás napjától 3 év garanciával rendelkezik. A jótállás minden olyan anyag- és gyártási hibára kiterjed, amely befolyásolja a megfelelő működést. A helytelen kezelés vagy a természetes kopás által okozott károk nem tartoznak ide. A garancia nem korlátozza a törvényes szavatossági jogait. Ha bármilyen jótállása van, kérjük, küldje vissza a szállítmányt az átvételi elismervénnyel és a megfelelő csomagolással a Wenko-Wenselaar GmbH & Co. KG-hez. Abteilung "Retouren" Im Hülsenfeld 10 · 40721 Hilden, Németország service @ wenko.de

Anyag: műanyag (ABS)
Szín: fekete.
Méretek HxSzxM: 12 cm x 12 cm x 1cm
Csomagolatlan súly: 213 g
Raktáron :  1 db
6 990 Ft
Adatok
Cikkszám
23952100
Hasonló termékek